Massage is een kwestie van geluk:
Want een massage is niet alleen heel erg lekker het zorgt ook voor een betere gemoedstoestand. Massage zorgt namelijk voor de aanmaak van  oxytocine. Dit staat bekend als hét geluks-hormoon.

Gun jezelf een moment van geluk!

Masseur met veel ervaring

Of je nu komt voor het verhelpen van klachten zoals triggerpoints of om even helemaal lekker te ontspannen. Bij Relax Massage Eindhoven ben je aan het juiste adres. Met meer dan 15 jaar aan kennis en ervaring. 

Massage voor vrouwen

Waarom vrouwen gevoeliger zijn voor spierspanningen heeft voor een groot deel te maken met een andere reactie op stress. Vrouwen zijn ook stressgevoeliger door een andere hormoonhuishouding en de stressreactie duurt ook langer.

Lees meer >> 

Rust in je lijf = Rust in je hoofd

Stress geeft spanning in je spieren. Spierspanning zorgt voor pijnlijke triggerpoints die ook veel energie kosten. Massage zorgt ervoor dat je spieren weer soepel worden. Door je lijf te ontspannen creëer je rust in je hoofd.

Levensenergie

Laat energie weer stromen! Levensenergie is de krachtigste energie die in ons lichaam aanwezig is – we zijn er uit ontstaan. Door de energie te laten stromen wordt je energieker, gezonder en creatiever.


Aromatherapie
Je hersenen verwerken geuren in hetzelfde gebied als emoties. Daardoor is onze reukzin nog meer dan andere zintuigen met emotie verbonden. Iedereen zal wel eens ervaren hebben dat geuren sterke gevoelens kunnen oproepen. 

CBD Massage
CBD-olie zorgt voor een helder en ontspannen gevoel. Het helpt o.a. tegen slapeloosheid, chronische pijnen, angst en depressie. En het stimuleert bovendien de aanmaak van collageen wat weer zorgt voor een mooie gladde huid!

Duo-Massage
Kom je liever met een vriend of vriendin? Boek dan een duo-massage!

Relax Massage Eindhoven
Grevenmacherhof 20
5625LT Eindhoven

(Voldoende gratis parkeerruimte)

 

Een afspraak maken kan via het contactformulier.

Voor vragen Whatsapp 06-25420910 whatsapp-kleinjpg (Walther)
Contactformulier

Neem contact met ons op
 
 

Meer reviews van vrouwen:           review-sterrenjpg

prev next

Relax Massage Eindhoven
Grevenmacherhof 20 - 5624LT - Eindhoven
Maandag tot vrijdag van 9:00 tot 21:00 uur