Happiness is Massage day!

Massage zorgt voor geluk!

Voelen hoe het is om helemaal tot rust te komen. De sleur en hectiek te doorbreken en weer helemaal te ontspannen.
Maar er is meer! Massage is niet alleen goed voor je lijf, het zorgt ook voor het aanmaken van oxytocine, serotonine en dus endorfine, wat weer zorgt voor een hoog geluksgevoel! 

Vrouwen en stress.
Vrouwelijke hersenen gaan anders met informatie om. Daardoor reageren vrouwen heftiger op stress. Vrouwen zijn ook stressgevoeliger door een andere hormoonhuishouding en de stressreactie duurt ook vaak langer. lees meer >> 

Ik ben een masseur met veel ervaring. Kan je snel op je gemak stellen en kan spanning voelen en oplossen. Ik haal knoopjes uit je lijf en geef je weer rust in je lijf en in je hoofd. Ik masseer volgens KIOM, anders dan bijvoorbeeld sportmassage of thaise-massage, relaxed en rustig!

Relax Massage Eindhoven heeft een mooie, sfeervolle massageruimte midden in Eindhoven met voldoende gratis parkeren. Dus kom genieten van een heerlijke massage op aangename tafels met heerlijke muziek.

Kom je liever samen? Duo-Massage is dubbel genieten!

CBD-Massage
 kan helpen bij neurologische aandoeningen, slapeloosheid, chronische pijn, angst en depressie. Het stimuleert bovendien de aanmaak van collageen wat weer zorgt voor een mooie gladde huid!

Wil je meer weten of een afspraak maken?
Stuur een Whatsappje of het contactformulier. 
06-25420910


Contactformulier

Neem contact met ons op
 

Relax Massage Eindhoven
Grevenmacherhof 20
5625 LT Eindhoven

 
prev next